Sajtkrémes ̵...

Sajtkrémes - sonkakrémes - körözöttes falatkák

Sajtkrém

Bivaly krémsajt

Érlelt félkemény bivalysajt

Metélőhagyma

Só, bors, céklapor

Tölthető ostyatölcsér

Borsócsíra

 

500 g

100 g

1 csomag

 

10 db

20 db

 

A krémsajtot sóval, borssal ízesítjük és hozzákeverjük az apróra vágott metélőhagymát. Habzsák segítségével a tölcsérekbe töltjük, a tetejére helyezzük a bivalysajt kockákat, megszórjuk céklaporral, és borsócsírával díszítjük.

Sonkakrém

 

 

Bivaly krémsajt

Füstölt bivalysonka

Tölthető ostyatölcsér

Só, bors, baconpor

 

300 g

300 g

10 db

A krémsajtot 200 g darált füstölt sonkával összekeverjük, szükség szerint sózzuk, borsozzuk és baconporral ízesítjük. 100 g füstölt sonkát vékonyan felszeletelünk és két szilikon sütőlap között elterítve 200 C-os sütőben ropogósra sütünk. A krémet habzsák segítségével a tölcsérekbe töltjük, és a megsült sonkalapokkal díszítjük.

Körözött

 

Bivalytúró

Bivaly vaj

Vöröshagyma

Szardellapaszta

Fűszerpaprika

Fokhagyma

Metélőhagyma

Tölthető ostyatölcsér

Só, bors, őrölt kömény

 

400 g

100 g

25 g

10 g

5 g

5 g

1 csomag

10 db

 

A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a vajat, szardellapasztát, fűszerpaprikát, reszelt vöröshagymát, fokhagymát. Sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesítjük, és jól összekeverjük. Habzsák segítségével a tölcsérekbe töltjük és metélőhagymával díszítjük.