Bivalyhúsos ravi...

Bivalyhúsos ravioli retekkel és szarvasgombával

Hozzávalók

Ravioli tészta

Egész tojás

Tojássárgája

„0” liszt

Olívaolaj

3 db

5 db

400 g

20 g

5 g

 

Elkészítés

Az alapanyagokat összegyúrjuk és fóliába csomagolva 1 órát hűtőben pihentetjük

Hozzávalók

Ravioli töltelék

Darált bivalyhús

Bivaly krémsajt

Bivaly vaj

Vöröshagyma

Fokhagyma

Só, őrölt bors, friss bazsalikom

500 g

100 g

50 g

100 g

20 g

 

 

Elkészítés

A megtisztított vöröshagymát finomra vágjuk, vajon kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát és a darált húst. Sóval, őrölt borssal ízesítjük és készre pároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a krémsajtot és apróra vágott bazsalikommal fűszerezzük.

Tálaláshoz

Újhagyma

Hónapos retek

Bivaly vaj

Szarvasgomba

50 g

150 g

200 g

50 g

 

Összeállítás

A tészta felét vékonyra kinyújtjuk. Egyforma távolságban kis halmokat helyezünk rá a töltelékből és körbe kenjük tojássárgájával. Ráterítjük a másik kinyújtott tésztát és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a raviolikat. Az előkészített tésztakorongokat sós vízben kifőzzük. Megolvasztjuk a vajat és átforgatjuk benne a leszűrt raviolikat a felkarikázott retekkel és az újhagymával. Tálaláskor szarvasgombát reszelünk rá.