Tárkonyos bivalyborjú belsőség leves
Hozzávalók
Bivaly tüdő
Bivaly vese Bivaly szív Bivaly lép Vegyes zöldség Vöröshagyma Fokhagyma Fűszerpaprika Mangalica zsír Liszt Babérlevél Őrölt bors Friss tárkony Citrom Bivaly alaplé Bivaly tejföl Bivaly joghurt Parajdi só |
500 g
500 g 500 g 500 g 500 g 100 g 20 g 10 g 100 g 120 g 5 db. 5 g 3 ág 1 db. 3 l 4 dl 4 dl 40 g |
Elkészítés
A bivalybelsőségeket babérlevéllel, sóval, puhára főzzük. Majd apró kockára vágjuk. Zsíron pirítsuk le az apróra vágott vöröshagymát, szórjuk meg fűszerpaprikával és engedjük fel bivaly alap lével. Tegyük bele az összevágott tárkonylevelet és a zúzott fokhagymát, majd a kockára vágott zöldségeket. Amikor a zöldségek félig megpuhultak tegyük bele az összekockázott belsőségeket. Készítsünk tejfölös, joghurtos habarást, öntsük a levesbe. forraljuk össze, néhány csepp citromlével savanyítsuk.