Tárkonyos bivaly...

Tárkonyos bivalyborjú belsőség leves

Hozzávalók

Bivaly tüdő

Bivaly vese

Bivaly szív

Bivaly lép

Vegyes zöldség

Vöröshagyma

Fokhagyma

Fűszerpaprika

Mangalica zsír

Liszt

Babérlevél

Őrölt bors

Friss tárkony

Citrom

Bivaly alaplé

Bivaly tejföl

Bivaly joghurt

Parajdi só

500 g

500 g

500 g

500 g

500 g

100 g

20 g

10 g

100 g

120 g

5 db.

5 g

3 ág

1 db.

3 l

4 dl

4 dl

40 g

Elkészítés

A bivalybelsőségeket babérlevéllel, sóval, puhára főzzük. Majd apró kockára vágjuk. Zsíron pirítsuk le az apróra vágott vöröshagymát, szórjuk meg fűszerpaprikával és engedjük fel bivaly alap lével.  Tegyük bele az összevágott tárkonylevelet és a zúzott fokhagymát, majd a kockára vágott zöldségeket. Amikor a zöldségek félig megpuhultak tegyük bele az összekockázott belsőségeket. Készítsünk tejfölös, joghurtos habarást, öntsük a levesbe. forraljuk össze, néhány csepp citromlével savanyítsuk.