Bivalyhúsos ravioli retekkel és szarvasgombával
Hozzávalók
Ravioli tészta
Egész tojás
Tojássárgája „0” liszt Olívaolaj Só |
3 db
5 db 400 g 20 g 5 g |
Elkészítés
Az alapanyagokat összegyúrjuk és fóliába csomagolva 1 órát hűtőben pihentetjük
Hozzávalók
Ravioli töltelék
Darált bivalyhús
Bivaly krémsajt Bivaly vaj Vöröshagyma Fokhagyma Só, őrölt bors, friss bazsalikom |
500 g
100 g 50 g 100 g 20 g
|
Elkészítés
A megtisztított vöröshagymát finomra vágjuk, vajon kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát és a darált húst. Sóval, őrölt borssal ízesítjük és készre pároljuk. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a krémsajtot és apróra vágott bazsalikommal fűszerezzük.
Tálaláshoz
Újhagyma
Hónapos retek Bivaly vaj Szarvasgomba |
50 g
150 g 200 g 50 g |
Összeállítás
A tészta felét vékonyra kinyújtjuk. Egyforma távolságban kis halmokat helyezünk rá a töltelékből és körbe kenjük tojássárgájával. Ráterítjük a másik kinyújtott tésztát és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a raviolikat. Az előkészített tésztakorongokat sós vízben kifőzzük. Megolvasztjuk a vajat és átforgatjuk benne a leszűrt raviolikat a felkarikázott retekkel és az újhagymával. Tálaláskor szarvasgombát reszelünk rá.