Sajtkrémes - sonkakrémes - körözöttes falatkák

Sajtkrém
Bivaly krémsajt
Érlelt félkemény bivalysajt Metélőhagyma Só, bors, céklapor Tölthető ostyatölcsér Borsócsíra
|
500 g
100 g 1 csomag
10 db 20 db
|
A krémsajtot sóval, borssal ízesítjük és hozzákeverjük az apróra vágott metélőhagymát. Habzsák segítségével a tölcsérekbe töltjük, a tetejére helyezzük a bivalysajt kockákat, megszórjuk céklaporral, és borsócsírával díszítjük.
Sonkakrém
Bivaly krémsajt Füstölt bivalysonka Tölthető ostyatölcsér Só, bors, baconpor
|
300 g
300 g 10 db |
A krémsajtot 200 g darált füstölt sonkával összekeverjük, szükség szerint sózzuk, borsozzuk és baconporral ízesítjük. 100 g füstölt sonkát vékonyan felszeletelünk és két szilikon sütőlap között elterítve 200 C-os sütőben ropogósra sütünk. A krémet habzsák segítségével a tölcsérekbe töltjük, és a megsült sonkalapokkal díszítjük.
Körözött
Bivalytúró Bivaly vaj Vöröshagyma Szardellapaszta Fűszerpaprika Fokhagyma Metélőhagyma Tölthető ostyatölcsér Só, bors, őrölt kömény
|
400 g
100 g 25 g 10 g 5 g 5 g 1 csomag 10 db
|
A túrót átpasszírozzuk, hozzáadjuk a vajat, szardellapasztát, fűszerpaprikát, reszelt vöröshagymát, fokhagymát. Sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesítjük, és jól összekeverjük. Habzsák segítségével a tölcsérekbe töltjük és metélőhagymával díszítjük.