Főételek

Főtt bivalyszegy torma mártással, burgonyával, kelvirág ropogóssal

Bivalyos töltött káposzta

Tavaszi bivalygombóc lime-os tejszínes, mártásban tökmagvas tésztával

Savanyú vetrece bivalytúrós puliszkával

Csípős (sokborsos) bivalytokány brokkolis árpagyöngy rizottóval

Köleses bivalygombóc zelleres paradicsommártásban

Kelkáposzta főzelék „liszt nélkül” bivaly fasírttal

Bivalyos rakott káposzta

Tűzdelt bivalyfelsál zöldségek között párolva burgonya puffanccsal

Fokhagymás bivalynyak lencsékkel tálalva

Hortobágyi bivalyfelsál szelet daragaluskával

Sörös bivalypofa tárkonyos répával és tárkony eszpumával

Sonkás-burgonyás-tojással töltött felsálszelet kapros túrógombóccal

Vajas bivalyborjú comb zöldborsóval, zellerrel, édesburgonyával

Egészben sült bivalyhátszín fűszeres vajjal és roppanós zöldségekkel.

Bivaly fehérpecsenye vadasan szalvétagombóccal

Gombás bivaly borjúszűz hálóban sütve

Párolt bivalystefánia gombákkal

Hagymás bivalyrostélyos cikkburgonyával

Bivalybélszín és füstölt bivalyvelő zöldborsópürével, céklaszalagokkal és céklazselével

Bivalyérmék konyakos meggyraguval, kelt palacsintával és burgonya kagylókkal

Bivalyhátszín édesburgonya pürével, sütőtökkel, tökmagolajjal és fűszeres aszaltszilvával

Bivaly osso bucco céklával, céklás vörösborszósszal és céklával marinált vilmoskörtével

Zöldfűszeres bivalyoldalas

Bivalyborda vargányaporral és fehérbab salátával

Bivalybélszín, ahogy Szalai Feri szereti

Bivalymáj csíkok friss lecsóval, bazsalikomos hajdinával

Bivalybocs máj roston szalonnás zöldbabrőzsével

Bivalyszegy, ahogy Tarkaréten szeretjük