Főtt bivalyszegy torma mártással, burgonyával, kelvirág ropogóssal
Bivalyos töltött káposzta
Tavaszi bivalygombóc lime-os tejszínes, mártásban tökmagvas tésztával
Savanyú vetrece bivalytúrós puliszkával
Csípős (sokborsos) bivalytokány brokkolis árpagyöngy rizottóval
Köleses bivalygombóc zelleres paradicsommártásban
Kelkáposzta főzelék „liszt nélkül” bivaly fasírttal
Tűzdelt bivalyfelsál zöldségek között párolva burgonya puffanccsal
Fokhagymás bivalynyak lencsékkel tálalva
Hortobágyi bivalyfelsál szelet daragaluskával
Sörös bivalypofa tárkonyos répával és tárkony eszpumával
Sonkás-burgonyás-tojással töltött felsálszelet kapros túrógombóccal
Vajas bivalyborjú comb zöldborsóval, zellerrel, édesburgonyával
Egészben sült bivalyhátszín fűszeres vajjal és roppanós zöldségekkel.
Bivaly fehérpecsenye vadasan szalvétagombóccal
Gombás bivaly borjúszűz hálóban sütve
Párolt bivalystefánia gombákkal
Hagymás bivalyrostélyos cikkburgonyával
Bivalybélszín és füstölt bivalyvelő zöldborsópürével, céklaszalagokkal és céklazselével
Bivalyérmék konyakos meggyraguval, kelt palacsintával és burgonya kagylókkal
Bivalyhátszín édesburgonya pürével, sütőtökkel, tökmagolajjal és fűszeres aszaltszilvával
Bivaly osso bucco céklával, céklás vörösborszósszal és céklával marinált vilmoskörtével
Zöldfűszeres bivalyoldalas
Bivalyborda vargányaporral és fehérbab salátával
Bivalybélszín, ahogy Szalai Feri szereti
Bivalymáj csíkok friss lecsóval, bazsalikomos hajdinával
Bivalybocs máj roston szalonnás zöldbabrőzsével
Bivalyszegy, ahogy Tarkaréten szeretjük